GALDA KLĀŠANAS PAKALPOJUMI

Nāk tuvāk gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī dažādus jautājumus par to, kādā veidā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi.Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams pirkt labu galda klāšanas pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā piedāvā dažāda tipa servisu, kas saistīti ar galdu klāšanu un arī individuāli pasūtītu ēdienu. Kad nāk tuvāk dažādas jubilejas, konditorejas pakalpojumi kļūst īpaši aktuāli, jo kura, gan negribas savus ciemiņus pacienāt ar ko gardu! Bez Šaubām netrūkst ēdināšanas servisa sniedzēji, jo šī ir ļoti pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs allaž!

Ieskaties piedāvājumā – www.francumaize.lv/ru/

KONDITOREJAS PREČU PASŪTĪŠANA BANKETIEM.

Ikviens, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja pasūtat kūku, torti vai kliņģeri, tad iesakām iepazīties ar konditorejas darbu, lai labāk izprastu to, vai piedāvājums ir pa prātam, kā arī iepazīties ar cenu, lai vēlāk nerastos lieki pārpratumi. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Kliņģeri pēc pasūtījuma Rīgā būs opcija veidot pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un arī laiks, tādējādi, ja arī cena būs par dažiem eiro augstāka kā pērkot jau gatavu preci, der atcerēties, ka kliņģeris vai kūka tiek cepts individuāli un, protams,  vienmēr būs svaigs un gards.

 

GALDA KLĀŠANA IZBRAUKUMOS.

Banketa galdu klāšana ir vēl viens populārs sabiedriskās ēdināšanas veids, kas ir populārs visā pasaulē. Šis pakalpojums ir tik pat populārs un līdz ar to pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tādējādi šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tāpēc pircējiem vēlams vispirms iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Banketa ēdienkartē galvenokārt būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tāpēc nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.