Konditorejas izstrādājumi uz pasūtījumu

Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas tad pats pirmais ienāk prātā? Bez šaubām tie būtu gardi konditorejas izstrādājumi, piemēram kā tortes un kūciņas. Savukārt, patlaban pakalpojuma piedāvājumu klāsts jau ir palielinājies, un vēl dažādas konditorejas Rīgā vai arī citās Latvijas pilsētās sāk nodrošināt ne tikai uzkodas banketam, taču arī cita veida pakalpojumus, piem., galda klāšana. Tāds serviss jau ir diezgan iecienīts daudzu cilvēku vidū, tā kā pašiem jau rūpēties par ēdienkarti būs laikietilpīgi un neparocīgi. Pie tam tad tiek izveidota individuāla banketu ēdienkarte, kura būs piemērota Jūsu un viesu vēlmēm, pie tam arī pēc tam nebūs jālauž galva, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri vai pīrāgi.

Tortes jau ir tie konditorejas izstrādājumi, kam ir japievērš milzīga vērība

Pirms tam, kā pasūtīt torti ir jāpadomā, uz kādu tad pasākumu tā ir paredzēta, tā kā, nenoliedzami, konditoreja Jums var sagatavot jebko. Taču jāsaprot, ka uz dzimšanas dienu nav nepieciešama torte kāzām un otrādi. Tagad tortes uz pasūtījumu pastāv diezgan daudzveidīgas. Tās ir sākot no ļoti ekonomiskiem variantiem un beidzot par ar visdārgākajām versijām. Labs variants jau ir iespēja pasūtīt torti, kas sastāv no kūciņām, tad nav jāgriež pati torte, kā arī tas var būt izdevīgāk nekā, piemēram, pasūtīt lielu. Mēs jau visi zinam, kad konditorejas izstrādājumi un tortes varētu būt ar diezgan dažādiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Parasts pildījums ir visbiežākā opcija, laikā kad tiek izvēlētas tortes pēc pasūtījuma Rīgā. Šeit parasti biskvīts ir mīkstināts ar saldūdeni un tiek likta klāt ogu vai augļu kārta. Minētais variants ir vislētākais. Kaut gan varbūt dot priekšroku, kam interesantam un tad pasūtīt torti, pieņemsim, medus vai varbūt siera kūku ar maskarpone krēmu? Protams atceraties par noformējumu, tā kā šis ļoti ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Uzkodas banketam un arī galda klāšana, kam tieši pievērst vērību?

Mūsdienās banketi parasti ir diezgan ierasta lieta. Un vairākas konditorejas Rīgā vai arī citviet Latvijas teritorijā nodrošina uzkodas banketam un pat tādu lietu, kā galda klāšana. Bet pircējiem, tad, kad tiks apspriesta pati banketu ēdienkarte, ir jāpiedomā pie dažiem momentiem. Pati banketu ēdienkarte vai produktu uzskaite notiek sekojoši. Uzkodas banketam, kas ir aukstas un, kurās iekļaujas dārzeņi, sieri, dažādi kanape, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Karstās uzkodas banketam varētu būt tikai līdz 100g uz viesi, taču salāti būs līdz 250 gramiem . Bet pamatēdiens, kurš būs kombinēts kopā ar piedevām, ir gaļa, kas paredzēta līdz 250g un piedevas 150g. Augļu uzkodas banketam vienam viesim tiek paredzētas tikai līdz 200 g, savukārt konditorejas izstrādājumi – līdz 200 gramiem. Šādi sanāk 1500g uz cilvēku. Kad ir aprēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaitīts tiek klāt gan produktu daudzums, gan arī pati galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta.